Vali Aslanları kabul etti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Yılmaz Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin ülkemizin ekonomisinde söz sahibi olan önemli derneklerden biri olduğunu

Vali Aslanları kabul etti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Yılmaz Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin ülkemizin ekonomisinde söz sahibi olan önemli derneklerden biri olduğunu belirten Vali Öz, “Farklı sektörlerden işadamlarımızın böyle çatılar altında toplanması ilimizin ekonomisinin kalkınması için çok önemlidir. Bölgenin dışa açılan kapısı olan Trabzon’un geleneksel olarak var olan ticaret, ihracatının yanında bir müteşebbis ruhu var. Yatırımcılık konusunda belli bir birikim var. Bazı zamanlarda bu güç belli ölçüde dışarıya kaysa da burada bir kültür ve potansiyel var. Sanayi sektöründe de çok zayıf değiliz. Ancak daha güçlü olmasını istiyoruz. Tarım ve kırsal kalkınmayı, ticareti, ihracatı, turizm ve hizmet sektörünü ihmal edemeyiz. İşadamları derneklerinin bir araya gelerek yeni yatırımlar üretmesi, projeler yapması hem ülke ekonomisi hem de ilimiz ekonomisi açısından çok önemlidir. İstihdam sağlayan, bölge ekonomisine katkı veren her projeyi önemsiyoruz. Biz de devlet olarak yatırımcının ve girişimcinin her zaman yanında olacağız” dedi.

Aslanlar İşadamları Derneği Başkanı Yılmaz Karadeniz de derneğin faaliyetleri hakkında Vali Öz’e bilgiler aktardı.

basliksiz-1.20140313171149.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel