Vakfıkebir'e Osakarof ile kardeş şehir oldu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Kazakistan’ın Garakanda’ya bağlı Osakarof ilçesi ile kardeş şehir oldu. Kardeş şehir protokolü için Vakfıkebir Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi.  Kardeş şehir protokolüne Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci ve Osaka

Vakfıkebir'e Osakarof ile kardeş şehir oldu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Kazakistan’ın Garakanda’ya bağlı Osakarof ilçesi ile kardeş şehir oldu. Kardeş şehir protokolü için Vakfıkebir Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi. 

 
Kardeş şehir protokolüne Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci ve Osakarof Belediye Başkanı adına Türk Dünyası Mühendisler, Mimarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. İlyas Demirci imza attılar. Kardeş şehir protokolü için Vakfıkebir Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi. Törende ilk olarak söz alan Prof. Dr. İlyas Demirci protokolün iki kardeş şehir kurulması amacıyla hazırlandığını ifade ederek her iki şehre de hayırlı olmasını diledi. Demirci “Şu kalemin ucundan çıkacak olan mürekkebin koyacağı imza tarihe bir mühür olarak geçecektir.
 
O mührün adı da mübarek mühür olacaktır” dedi.Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci ise, “Amacımız insanlarımızın kucaklaşması, birbiriyle tanışması ve ekonomik kültürel alış verişin yapılmasıdır. İnşallah bizlerde Osakarof şehrine giderek oradaki insanlarla kucaklaşacağız. Bundan sonraki dostlukların daha üst seviyelerde olacağına inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel