Vakfıkebir'de "Yolsuzluk" yapıldı mı?

Trabzon Vakfıkebir İlçes'inde hakkında yolsuzluk yaptı" şeklinde dedikoduların asılsız olduğunu belirtti.Vakfıkebir eski Belediye Başkanı Hacı Hayri Birinci, "Bu gibi söylemlerin Vafkıkebir'e zarar verdiğini" ifade ederek "Hırsız olduğumu düşünen muhalifl

Vakfıkebir'de "Yolsuzluk" yapıldı mı?

Trabzon Vakfıkebir İlçes'inde hakkında yolsuzluk yaptı" şeklinde dedikoduların asılsız olduğunu belirtti.

Vakfıkebir eski Belediye Başkanı Hacı Hayri Birinci, "Bu gibi söylemlerin Vafkıkebir'e zarar verdiğini" ifade ederek "Hırsız olduğumu düşünen muhalifler, eğer hırsız olduğumu ıspat edemezlerse şerefsizdirler.Ben başkan olduğum sürece en iyi hizmeti vermeye çalıştım.Bu gibi asılsız söylentilerini çıkartan çok iyi bilir" dedi.

ASLA GÖZ YUMMAYACAĞIM

Kendisi hakkında ortaya atılan iddialara asla göz yummayacağını ifade eden Birinci "Ben buradayım yerim ve mekanım bellidir.benim üzerimden siyaset yapanlar aslında gündem yaratmak için konuşuyor. Benim üzerimden prim yapanlara tek tek hesap soracağım. Vatandaşlar bazen bana gelip belediye hakkında konuşuyorlar. Bu da benim canımı sıkıyor. Ben bir şey çalmadım. Vakfıkebir Belediyesi'nin 5 kuruşunu dahi cebime indirmedim. Eğer bunu aldı şunu çaldı diyenler varsa ıspat etsin. ıspat ederlerse ben bu ilçeden çekip giderin. ben belediye başkanlığı yaptığım dönem belediyemiz diğer tüm belediyelerden daha şeffaftı. Bunları bile bile çıkıp bu söylentileri çıkaranlara gerekirse tek tek tespit edip yargı önünde hesap soracağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel