Vakfıkebir'de poliklinikler taşındı

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nin ek binasının tamamlanmasının ardından poliklinikler yeni binaya taşındı. Taşınan polikliniklerin ardından yatak sayısı 142’ye çıkacak.  Yeni yapılan ek binanın zemin ve birinci katına taşınan poliklinikler hasta ve hasta ya

Vakfıkebir'de poliklinikler taşındı
Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nin ek binasının tamamlanmasının ardından poliklinikler yeni binaya taşındı. Taşınan polikliniklerin ardından yatak sayısı 142’ye çıkacak. 
 
Yeni yapılan ek binanın zemin ve birinci katına taşınan poliklinikler hasta ve hasta yakınlarının rahat ve daha kaliteli poliklinik hizmeti sağlanacak olması bölgede memnuniyetle karşılandı. Yeni poliklinik hizmet binasının eksiklikleri üzerinde son rötuşlar yapılıyor. Yeni poliklinik binasının hizmete girmesinin ardından polikliniklerin taşınmasıyla boşalan birimler yatakhaneye dönüştürülerek hastanedeki toplam yatak kapasitesi 142’ye çıkmış olacak.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Hastane Başhekimi Uzman Doktor Ebubekir Esen, “Yeni poliklinik hizmet binamızda son rotüşlerimizi yapıyoruz. Ayrıca sıkışık olan poliklinik hizmetlerimizde hasta ve hasta yakınlarımızın rahatlığı düşünülerek tasarlanmıştır. Önümüzdeki günlerde geniş katılımlı resmi açılış programı düzenleyeceğiz. Bu açılış törenimize bölge insanlarımızı davet ediyoruz” dedi.
 
Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde Ocak 2014’de geçmiş yılların poliklinik hizmetleri rekoru kırılarak poliklinik sayısı 35 bin 127’ye ulaştı. 2013 yılı Ocak Ayı poliklinik sayısı 25 bin 173 olurken, yatak işgal oranı yüzde 71,1’di. 2014 yılı Ocak Ayı’nda ise 35 bin 127 olan poliklinik ile yatak işgal oranı yüzde 88,6 olarak gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler