Vakfıkebir'de 'Ölüm Yolu've bir kaza daha!

Vakfıkebir ilçesinde, 'Ölüm Yolu' olarak nitelendirilen Kemaliye Mahallesi Gülbaharhatun Caddesi yeni bir trafik kazasına daha neden oldu.Vakfıkebir ilçesinde, 'Ölüm Yolu' olarak nitelendirilen Kemaliye Mahallesi Gülbaharhatun Caddesi yeni bir trafik kaza

Vakfıkebir'de 'Ölüm Yolu've bir kaza daha!

Vakfıkebir ilçesinde, 'Ölüm Yolu' olarak nitelendirilen Kemaliye Mahallesi Gülbaharhatun Caddesi yeni bir trafik kazasına daha neden oldu.

Vakfıkebir ilçesinde, 'Ölüm Yolu' olarak nitelendirilen Kemaliye Mahallesi Gülbaharhatun Caddesi yeni bir trafik kazasına daha neden oldu. Olay yerine gelen vatandaşlar, yanlış uygulamalara tepki gösterdi, Karayolları'nın yaptığı orta refüjü delinatörle bölme çalışmasının işe yaramadığını ifade ettiler.
 
Gülbaharhatun Caddesi'nde son zamanlarda meydana gelen trafik kazaları tedirgin etmeye devam ediyor. İlçenin Vakfıkebir-Yalıköy beldesi arasında bulunan Gülbaharhatun Caddesi, eski karayolunda orta refüj olmamasından dolayı bu akşam saatlerinde yeni bir kazaya daha neden oldu.
 
Kaza; Olgun Yayla yönetimindeki 61 PE 231 plakalı Minibüs Gülbaharhatun Caddesi Altınevler mevkiinde 'U' dönüşü yaparak delinatörlerin arasından geçmeye çalışınca, Vakfıkebir'den Yalıköy istikametine doğru gitmekte olan Celil Günaydın yönetimindeki 61 HC 236 plakalı motosiklete çarptı. Çarpma sonucu Celil Günaydın (18) ve arkadaşı Taner Birinci (18) yaralandı, Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
ÖLÜM YOLU BURADA, YETKİLİLER NEREDE?
 
Vatandaşlar ve ilçe sakinleri, Gülbaharhatun Caddesi üzerinde sürekli meydana gelen kazalara karşı çözüm bulunmasını isteyerek, "Bu yolda trafik canavarının önüne geçilemiyor? Bu noktada bugüne kadar çok sayıda kaza oldu ve olmaya da devam ediyor.
 
Bu noktanın güvenli hale getirilmesi için Gülbaharhatun Caddesi'nin ortadan bölünmesi ve yaya kaldırımlarının yapılması gerekiyor. Bu noktanın güvenli hale getirilmesi için birçok ailenin ağlaması mı gerekiyor? Ölüm yolu burada, yetkililer nerede?" şeklinde tepkilerini dile getirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler