Vakfıkebir'de öğrencilere serbestlik

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından başlatılan yeni uygulama ile cuma günleri tüm öğrenciler serbest kıyafet giyerek okula geliyor. Serbest kıyafetlerle okula gelen öğrenciler arasında Trabzonspor ve Bayern Münçhen forma

Vakfıkebir'de öğrencilere serbestlik

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından başlatılan yeni uygulama ile cuma günleri tüm öğrenciler serbest kıyafet giyerek okula geliyor. Serbest kıyafetlerle okula gelen öğrenciler arasında Trabzonspor ve Bayern Münçhen formaları giyen öğrenciler ise dikkat çekiyor.

Trabzon'da ilk kez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda başlatılan bu uygulama, öğrenci ve veliler tarafından büyük takdir topladı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Suat Soylu, "Haftanın bir günü de olsa öğrencilerimiz kendilerini daha özgür, daha rahat hissetmeli ve istediği kıyafeti giyerek okula gelebilmeli. Biz bu uygulamayı Sayın Milli Eğitim Bakanımızın açıklamaları doğrultusunda başlattık ve ilk günden olumlu sonuçlar aldığımızı gördük. Bu uygulama aynı zamanda öğrencilerimizi daha aktif hale getirdi ve derse katılımları hayli arttı. " dedi.

Serbest kıyafetlerle okula gelen öğrenciler arasında Trabzonspor ve Bayern Münçhen formaları giyen öğrenciler dikkat çekti. Öğrenciler, serbest kıyafetle daha rahat hareket edebildiklerini; gerek okul bahçesinde oynarken, gerekse derslerde kendilerini daha özgür hissettiklerini belirterek bu uygulamayı başlatanlara teşekkür etti.

Bazı öğrenci velileri de çocuklarının evden çıkarken daha şen ve istekli olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel