Vakfıkebirde kaza 5 ölü, 2 yaralı

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 5'e yükseldi, 2 kişinin de yaralandığı kazada ölen ve yaralananların tekvandocu oldukları ve antrenmandan döndükleri belirtildi.  Çarşıbaşı ilçesi yönünden gelen Uğur Kasım'ın

Vakfıkebirde kaza 5 ölü, 2 yaralı

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 5'e yükseldi, 2 kişinin de yaralandığı kazada ölen ve yaralananların tekvandocu oldukları ve antrenmandan döndükleri belirtildi.

 

Çarşıbaşı ilçesi yönünden gelen Uğur Kasım'ın (24) kullandığı 06 MEA 78 plakalı otomobil, eski Devlet Karayolunun Kirazlık Mahallesi mevkisindeki İlçe Tarım Müdürlüğü önünde kontrolden çıkarak savruldu.

 

Yoldan çıkarak orta refüjde bulunan ve bir alt geçidin havalandırmasını sağlayan bölümdeki duvara vurarak devrilen otomobildeki Emanet Özlem Akagündüz (19) ile kardeşi Ümitcan Akagündüz (14) araçta sıkıştı. Sürücü Kasım ile otomobildeki Abdul Ziya Bostan (19), Fatih Kasım Fırtına (22), Fatma Yıldırım (17) ve Şamil Kurt (18) yaralandı.

 

Kazanın ardından olay mahalline gelen Trabzon İtfaiye ekiplerince kesici alet yardımıyla çeşitli bölümleri kesilen araçtan çıkartılan Akagündüz kardeşlerin olay yerinde öldüğü anlaşıldı. Yaralılar Kasım, Bostan, Fırtına, Yıldırım ve Kurt, Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Buradaki ilk müdahale sonrası Trabzon'daki hastanelere sevk edilen bu 5 kişiden Fatma Yıldırım ve Abdul Ziya Bostan kaldırıldıkları Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde, Fatih Kasım Fırtına ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

 

TEKVANDO ANTRENMANINDAN DÖNÜYORLARDI

Devrilen otomobilde bulunan gençlerin tekvandocu olduğu, bazılarının bu branştaki çeşitli yarışmalarda dereceleri bulunduğu bildirildi.

 

Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy semtinde tekvando antrenmanı yaptıktan sonra evlerine gitmek için ilçe merkezine dönmeye çalışan gençlerden ölen Akagündüz kardeşlerin babasının da tekvando antrenörü olduğu öğrenildi.

 

Olayı duyarak hastanelere gelen ölenlerin ve yaralananların yakınları teskin edilemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel