Vakfıkebir’de insanlık dışı olay

Tüm dünyada Engelliler Haftası kutlanırken, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde insanlık dışı bir olay yaşandı. Zihinsel engelli Sezgin Kaba, Ali Y. tarafından feci şekilde dövüldüPOLİS ÇAĞIRILDI ZANLI KAÇTIYürek sızlatan olay, Vakfıkebir’in Hacıköy Mahallesi

Vakfıkebir’de insanlık dışı olay
Tüm dünyada Engelliler Haftası kutlanırken, Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde insanlık dışı bir olay yaşandı. Zihinsel engelli Sezgin Kaba, Ali Y. tarafından feci şekilde dövüldü

POLİS ÇAĞIRILDI ZANLI KAÇTI

Yürek sızlatan olay, Vakfıkebir’in Hacıköy Mahallesi’nde meydana geldi. İçinde kimsenin bulunmadığı tek katlı bir eve açık olan camdan giren zihinsel engelli ve konuşamayan Sezgin Kaba (34), kendisini evde yakalayan Ali Y. (72) tarafından öldüresiye dövüldü. Gürültüyü duyan civardaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis geldi ancak Ali Y. bu esnada kaçmayı başardı.

timthumb.jpg

YÜZÜ PARAMPARÇA OLDU 

Hastaneye götürülen Sezgin Kaba’nın burnunda ve yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Kaba’nın işaret dili kullanılarak alınan ifadesinde, Ali Y.’nin, ellerini bağladıktan sonra kendisini tabanca kabzasıyla dövdüğünü anlattığı öğrenildi. Polisin telefonla ulaştığı Ali Y.’nin, “Emniyete geleceğim” dediği ancak dün akşam saatlerine kadar gelmediği belirtildi. İlçede büyük tepkiye neden olan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler