Vakfıkebir'de Erbakan için mevlüt

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın vefatının birinci yıl dönümü nedeni ile Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu.Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın vefatının birinci yıl dönümü n

Vakfıkebir'de Erbakan için mevlüt

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın vefatının birinci yıl dönümü nedeni ile Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın vefatının birinci yıl dönümü nedeni ile Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu.

Saadet Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanlığı tarafından Vakfıkebir Merkez Yeni Camii'nde akşam namazının ardından düzenlenen Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programına Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayı Necati Eraydın, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit sonrası bir açıklama yapan Saadet Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Birol Yavuz, "Milli Görüş Liderimiz Prof. Dr Necmettin Erbakan'ın vefatının birinci yıl dönümü dolayısı ile Vakfıkebir Merkez Yeni Camii'nde bir program düzenledik.

Bu programa katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu manevi atmosferden faydalanmayı bizler kendimiz adına bir borç bildik.

Hocamıza gani gani rahmet ediyoruz. Yaşarken kıymetini bilmemiz gerekirdi. Öldükten sonra onun safında olmayanlar şuanda itiraf ediyorlar, bizim yatacak yerimiz yok diyorlar." dedi.

Yavuz, "Zamanla hocamızın, bu memleket için çok şeyler yaptığı, bu memleket için İslam için dimdik durduğu ve yolundan ayrılmadığı İslam'dan sapmadığı daha iyi anlaşılacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel