Vakfıkebir'de dükkan çöktü

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’u etkisi altına alan sel beraberinde su taşkınlarının yaşanmasına neden oldu. Vakfıkebir ilçesinde akan Fol deresi aşırı yağan yağmur nedeni ile taştı.Yağmur sularının dere yatağı üzerinde bulunan karayollunun etrafından

Vakfıkebir'de dükkan çöktü

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’u etkisi altına alan sel beraberinde su taşkınlarının yaşanmasına neden oldu. Vakfıkebir ilçesinde akan Fol deresi aşırı yağan yağmur nedeni ile taştı.

pc160040.jpg

Yağmur sularının dere yatağı üzerinde bulunan karayollunun etrafından bulunan dükkanlara zarar verdi. Sular ilce de esnaflık yapan Ahmet Bir’in işletmesini ise tamamen kullanılmaz hale getirdi. Bir’in dükkan zemini çöktü.

pc160041-001.jpg

Öte yandan ilçedeki zararın fazla olduğu tespit edildi. Belediye ekipleri de derenin sürüklemiş olduğu kaya ve taş parçalarını ilçe merkezinden temizlemeye başladığı öğrenildi.

pc160043.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel