Vakfıkebir'de doktora saldırı kınandı

Trabzon'un Vakfıkebir Devlet Hastanesi acil servisine gelen üç kişinin nöbetçi doktor Berat Sağlam'ı n darp edilmesi Sağlık-Sen tarafından kınandı. Geçtiğimiz  Cuma günü akşam saat 18.03 sularında  meydana gelen olayda  hastanenin acil servisine gelen E.G

Vakfıkebir'de doktora saldırı kınandı

Trabzon'un Vakfıkebir Devlet Hastanesi acil servisine gelen üç kişinin nöbetçi doktor Berat Sağlam'ı n darp edilmesi Sağlık-Sen tarafından kınandı. 

Geçtiğimiz  Cuma günü akşam saat 18.03 sularında  meydana gelen olayda  hastanenin acil servisine gelen E.G., S.Ç. ve H.Ş.Y. annelerinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle görev başındaki Dr. Berat Sağlam'a saldırarak darp ettiler.  Doktor Berat Sağlam'ın saldırganlardan şikayetçi olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi
 
SAĞLIK- SEN  SALDIRIYI  KINADI
 
Sağlık- Sen Trabzon Şubesi  doktor Sağlam’a sahip çıkarak  olayı kınadı. Sağlık- Sen tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "İlimiz Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Beraat Sağlam hasta yakını tarafından saldırıya uğramıştır. Bu olay göstermektedir ki sağlık personeline yönelik şiddet artarak devam etmektedir. .
 
Zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin daha iyi sağlık hizmeti vermek adına zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin hizmet veren sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet asla kabul edilemez. Sağlık-Sen Trabzon Şubesi olarak her an için bir saldırıyla karşı karşıya gelen, hayat kurtarma mücadelesi verirken şiddete maruz kalan tüm sağlık çalışanları adına son derece endişeliyiz.  
 
Sağlık alanında ortaya çıkan bu tür olaylar için gerekli yasal düzenlemeler acil olarak hayata geçirilmelidir.  Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Beraat Sağlam hasta yakınının saldırısına uğramıştır. Hayat kurtarma mücadelesi verirken şiddete maruz kalan tüm sağlık çalışanları adına son derece endişeliyiz.  Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Beraat Sağlam'a yapılan saldırıyı kınıyor, tüm sağlık camiası adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."  
 
"HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM"
 
Üç kişinin saldırısına maruz kalan Dr. Berat Sağlam ise "Hastanede şifayı dağıtırken yapılan bu türlü hareketlerle hizmeti el altına alanları tabi ki kınıyoruz. . Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Ayrıca olay adliyeye intikal etti. Bu bağlamda hakkımızı arayacağız." şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel