Vakfıkebir'de Apartmanda yangın

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, bir apartmanda çıkan yangında, dumandan etkilenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Yalıköy beldesindeki 4 katlı apartmanın ikinci katında, Hasan Bulut'a ait dairede elektrik kontağından çıktığı tahmin edile

Vakfıkebir'de Apartmanda yangın

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, bir apartmanda çıkan yangında, dumandan etkilenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Yalıköy beldesindeki 4 katlı apartmanın ikinci katında, Hasan Bulut'a ait dairede elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, bir süre sonra Hasan Bulut'un oğlu Hikmet Bulut'a ait yan daireye sıçradı.
Vakfıkebir, Beşikdüzü ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, dairelerde maddi hasar meydana geldi.
Yangın sırasında evlerde bulunan ve dumandan etkilenen Safiye, Faruk Nafiz, Saniye, Firdevs, Zeynep ve Mustafa Tuğrul Bulut ile Ebubekir Gümüş, Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Söz konusu kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel