Vakfıkebir ekmeği unutuldu mu?

  Bir Dünya Markası olan Vakfıkebir Ekmeği’ni Türkiye ve dünyaya tanıtmak amacıyla bir zamanlar düzenlenen ‘Ekmek Festivali’ her nedense yapılmaz oldu.Festivalin yapılmayışına ise en büyük neden olarak mali kaynakların yetersizliği gösteriliyor. Vatandaşl

Vakfıkebir ekmeği unutuldu mu?

 

 Bir Dünya Markası olan Vakfıkebir Ekmeği’ni Türkiye ve dünyaya tanıtmak amacıyla bir zamanlar düzenlenen ‘Ekmek Festivali’ her nedense yapılmaz oldu.

Festivalin yapılmayışına ise en büyük neden olarak mali kaynakların yetersizliği gösteriliyor. Vatandaşlar tarafından yapılan yorumlarda ise bu açıklamanın inandırıcı olmadığı, Vakfıkebirli fırıncı esnafının uyutulduğu iddiası ön plana çıkıyor.

Bazı vatandaşlar da, Tonya’da her yıl kesintisiz düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ‘Tereyağı Festivali’nin sponsorlarının yüzde sekseninin Vakfıkebirli olduğuna dikkat çekerek, yöneticilik farkının en önemli göstergesi olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel