Vadide Tonya Rüzgarı

 Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü yapılan Zağnos Vadisi Ramazan etkinlikleri kapsamında, dün yapılan Tonyalılar gecesi, büyük beğeni topladı. Geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, yerel sanatçılar eşliğinde gece boyunca horon oynayarak stre

Vadide Tonya Rüzgarı

 

Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü yapılan Zağnos Vadisi Ramazan etkinlikleri kapsamında, dün yapılan Tonyalılar gecesi, büyük beğeni topladı. Geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, yerel sanatçılar eşliğinde gece boyunca horon oynayarak stres attılar.

İlizyon gösterileriyle başlayan gecede yöresel sanatçılar konser verirken kültürel etkinliklerde beğeni kazandı. Konseri izlemeye gelenlere ise ayran ikramı yapıldı.

Minikler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan minik folklor ekibinin de  ve büyükler folklor ekibinin gösteri yaptığı gecede konuşan  Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, "İçinde bulunduğunuz Mübarek Ramazan Ayı'nda burada en güzel birlik ve beraberlik örneği gösteriyoruz. Tüm katılımcılara gönülden teşekkür ediyorum. Trabzon Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bu organizasyonda yer almaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel