Vadi'de Sürmeneliler gecesi

 Trabzon Belediyesince bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde, 'Sürmeneliler Gecesi' düzenlendi. Zağnos Vadesi'nde düzenlenen geceye, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Sürmene Belediye Baş

Vadi'de Sürmeneliler gecesi

 

Trabzon Belediyesince bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde, 'Sürmeneliler Gecesi' düzenlendi.

 

Zağnos Vadesi'nde düzenlenen geceye, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanı Fahrettin Aksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yöre sanatçılarının sahne aldığı gecede, Sürmene halk oyunları ekipleri de gösteri sundu.

 

Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, burada yaptığı konuşmada, Sürmene'nin, Trabzon'un en güzel ve en özel ilçelerinden biri olduğunu belirterek, "Sürmene gerek tarihi, gerek turizm değerleri ile Türkiye'nin bir cennet köşesidir. Hepinizi misafir olarak Sürmene'ye bekliyorum. Böylesi bir organizasyonu düzenleyen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler