Vadi cuma akşamları daha güzel

 Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği 4.uncu Zağnos Vadisi etkiliklerinde her perşembe ilahi konserini ve  dini sohbeti vatandaş ilgisini çekiyor. Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği 4.üncü Zağnos Vadisi etkiliklerinde bu yıl geleneksel hale gelen perşembe a

Vadi cuma akşamları daha güzel

 

Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği 4.uncu Zağnos Vadisi etkiliklerinde her perşembe ilahi konserini ve  dini sohbeti vatandaş ilgisini çekiyor. 

Trabzon Belediyesi'nin düzenlediği 4.üncü Zağnos Vadisi etkiliklerinde bu yıl geleneksel hale gelen perşembe akşamları Trabzon Müftülüğü’nün konser programı dışında Mustafa Fidan verdiği konser, seslendirdiği ilahilerle izleyenlere maneviyat yüklü bir program sunuyorlar.

Zağnos Vadisi'nde dün akşam vadisinde Trabzon müftülüğünün görevlileri birlik beraberlik ve güzel ahlak ve hayatımızın her anını güzelleştirme konulu sohbet verildi. Trabzon’un farklı camilerinde görevli imam hatiplerin okudukları Kur’an-ı Kerim tilaveti dışında  ayrıca  Mustafa Fidan verdiği konser, seslendirdiği ilahilerle izleyenlere maneviyat yüklü bir program sundu. Grup Hicaz'ın enstrümanlarıyla eşlik ettiği konser ramazan etkiliklerinde ayrı bir renk kattı.

Zağnos Vadisi’nde Ayıca çocuklara yönelik mini bir bilgi yarışması yapılarak başarılı olan çocuklara değişik hediyeler verildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel