Uzunsokak’ta Zafer isyanda

Trabzon merkezde en büyük iş hanlarından biri olan Uzunsokak’taki Zafer Çarşısı’nda isyan var. Kızılay Binasının yıkılıp yeniden yapılması çalışmaları sırasında iş yerleri zarar gören esnaf, müteahhiti suçladı, “Söz verdi aylardır bizi oyalıyor” Zafer Çar

Uzunsokak’ta Zafer isyanda
Trabzon merkezde en büyük iş hanlarından biri olan Uzunsokak’taki Zafer Çarşısı’nda isyan var. Kızılay Binasının yıkılıp yeniden yapılması çalışmaları sırasında iş yerleri zarar gören esnaf, müteahhiti suçladı, “Söz verdi aylardır bizi oyalıyor”
 
Zafer Çarşısı’nda kuaförlük yapan Savaş Nişancı, müteahhitin kendisin imzaladığı taahhütnameyi göstererek,”Elimizdeki tutanağa imza attı. İş yerlerimizi binlerce lira zarar verdi. Bu zararı karşılaması gerekirken telefonlarımıza bile çıkmıyor.Kızılay yetkililerini arıyoruz onlar da bize yardımcı olmuyorlar. Biri suçu ona atıyor diğeri müteahhite. Müteahhit de ödenek çıkmadı diyor. Biz mağduru edildik. Trabzon Valimiz ve Belediye başkanımız bize yardımcı olsun” dedi.
22-002.jpg
 
Esnaflardan Melih Akbulut, Muhammet Çınarlı da, “Aylardır mağduriyetimizin giderilmesini” dediler. Mağdur olan esnaflar kanuni yollara başvuracaklarını söylediler.
33-002.jpg

Savaş Nişancı, “İnşaat yapılırken içinde oluşan su göleti iş yerlerimizde su baskınlarına hatta duvarlarımızda sızmalara neden oldu. Bu çöküntülerin izleri halen iş yerlerimizde var. Harabeye dönmüş duvarların içinde çalışıyoruz. Pasajın su pompası bile gelen suyu tahliye etmeye dayanmadı. Belediye yetkilileri bu olaya şahittir” dedi. 

11-003.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel