Uzunsokak'ta silah sesleri

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzon Uzunsokak'ta geçtiğimiz gün kimliği belirsiz şahıslar biri kafe olmak üzere 3 mağazanın camını kırarak kayıplara karıştı. Camları kırılan mağaza sahipleri Çarşı Polis Merkezine giderek yardım isterken camları kıranlardan

Uzunsokak'ta silah sesleri

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzon Uzunsokak'ta geçtiğimiz gün kimliği belirsiz şahıslar biri kafe olmak üzere 3 mağazanın camını kırarak kayıplara karıştı. Camları kırılan mağaza sahipleri Çarşı Polis Merkezine giderek yardım isterken camları kıranlardan şikayetçi oldu. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattığı sırada dün gece bir olay daha aynı sokakta meydana geldi.

AYNI SOKAKTA İKİNCİ OLAY

Kimliği belirsiz bir şahıs belinde çıkardığı tabanca ile Uzunsokak'ın ortasında ateş etti. Çıkan mermiler şans eseri kimseye isabet etmezken silah ile ateş eden şahıs olay yerinden kaçtı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu olay içinde soruşturma başlattı.

KENTTE POLİS SAYISI AZ

Trabzon büyükşehir belediyesi olduktan sonra emniyetteki personel sayısı artırılmazken polisin yetki alanında da büyük değişiklik oldu. Polis ekiplerine Ortahisar'a yeni eklenen 7 belediyenin çoğunluğunun da bağlanması ile kentte polis azlığı yaşandığı öğrenildi. Öte; yandan Trabzon'da göreve geldiğinden beri sadece emniyetteki görev değişikliklerinden başka bir duruma bakmayan Trabzon Emniyet Müdürünün de kentin asayişsizlik durumu ile bir projesi olup olmadığı ise bilinmiyor.

EMNİYETTE SES YOK

Trabzon'da son 3 ayda sadece kentin huzur ve sükununda değil öte yandan hırsızlık olaylarında da artış olduğu gözlemlenirken diğer olaylarda olduğu gibi bu olayda da polis ekipleri failleri yakalayamadığı dikkatlerden kaçmadı.  Son bir ay içerisinde Ortahisar'ın sınırları içerisinde 35'in üzerinde hırsızlık olayı meydana gelirken çalan çaldığı ile kaldı.

VATANDAŞLAR GERGİN

Son dönemlerde bir diğer olay ise; Trabzon'da görev yapan polislerin vatandaşlar ile aralarındaki sorunları kavgaya kadar dönüşmesi olarak gözüküyor. Geçtiğimiz günlerde kunduracılarda dayak yiyen polislerin yolda yürüyen iki gence kimlik sorması ile başlayan tartışma büyümüş polis ekipleri hastanelik olmuştu. Dünde Erdoğdu mahallesinde ihbara giden polis ekipleri yine aynı şekilde olaya müdahale etmek istedikleri sırada olay yerinde çıkan taşkınlıktan korkarak kaçmak istedikleri sırada olaya takviye ekip geldi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel