Uzunsokak'ta silah patladı

 Trabzon'un Uzunsokak mevkiinde aralarında husumeti bulunan bir kişi tartıştığı diğer kişiye sinirlenince belindeki tabancayı çıkartıp havaya 4 el ateş etti. 155'e gelen ihbarın ardından anında olay yerine sevk edilen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağ

Uzunsokak'ta silah patladı

 

Trabzon'un Uzunsokak mevkiinde aralarında husumeti bulunan bir kişi tartıştığı diğer kişiye sinirlenince belindeki tabancayı çıkartıp havaya 4 el ateş etti. 

155'e gelen ihbarın ardından anında olay yerine sevk edilen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Güven Timleri, Çevik Kuvvet ekipleri olaya müdahale etti.

Haber61.net Haber Merkezinin aldığı bilgiye göre; S.Y. (29) isimli şahıs aralarında husumet bulunan yaşlı bir şahısla kavga etmeye başladı. Asansörde de devam eden kavganın ardından asansörün kapısı açılınca kavga eden S.Y.'nin belindeki silah yere düştü.

S.Y. silahı düştüğü yerden alarak havaya doğru ateş etmeye başladı.

ic1.20120615184533.jpg

Daha sonra olay yerine gelen emniyet ekipleri silah çeken şahsı bir cafe önünde gözaltına alarak Taksim Polis Karakolu'na götürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel