Uzunsokak'ta hırsız operasyonu

 Trabzon’un Çarşı mahallesinde bir hediyelik eşya dükkanında hırsızlık yapan M.B isimli şahıs Trabzon emniyetine bağlı güven timlerinin başarılı çalışmaları neticesinde yaka paça yakalandı.Elde edilen bilgiye göre bir süre önce Çarşı Mahallesinde hediyeli

Uzunsokak'ta hırsız operasyonu

 

Trabzon’un Çarşı mahallesinde bir hediyelik eşya dükkanında hırsızlık yapan M.B isimli şahıs Trabzon emniyetine bağlı güven timlerinin başarılı çalışmaları neticesinde yaka paça yakalandı.

Elde edilen bilgiye göre bir süre önce Çarşı Mahallesinde hediyelik eşya satan dükkâna girerek buradan hırsızlık yapan şahıs Trabzon Uzunsokak’ta arkadaşlarıyla birlikte gezerken yakayı ele verdi.

Bir anda Trabzon emniyetine bağlı güven timlerini karşısında gören M.B kaçamadan yakalanarak sorgusu için Çarşı karakoluna getirildi.    

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel