Uzunsokak'ın üzeri kapanacak mı?

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak esnafının istemesi halinde belediye olarak Uzunsokak’ın açık hava AVM'sine dönüştürülmesi yönünde gerekli adımları atacaklarını söyledi.Gümrükçüoğlu Uzunsokak gezisinde esnafa, son zamanlard

Uzunsokak'ın üzeri kapanacak mı?

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak esnafının istemesi halinde belediye olarak Uzunsokak’ın açık hava AVM'sine dönüştürülmesi yönünde gerekli adımları atacaklarını söyledi.
Gümrükçüoğlu Uzunsokak gezisinde esnafa, son zamanlarda sıkça gündeme gelen Uzunsokak’ın üstünün kapatılıp açık hava AVM'ye dönüştürülmesi projesi hakkında düşüncelerini sordu. Esnafın ve vatandaşın Uzunsokak’ın açık hava AVM'sine dönüştürülmesi yönündeki düşüncelerini not eden Gümrükçüoğlu, esnafın bir araya gelerek bir mutabakata varmaları durumunda belediye olarak ellerinden gelen yardımı göstereceklerini söyledi.
Trabzon için her şeyin en güzeli yapmaya gayret gösterdiklerini belirten Gümrükçüoğlu "Vatandaşlarımızın ve esnafımızın isteklerini yerine getirmek bizim için birinci öncelikli sorumluluğumuzudur. Uzunsokak’ın üstünün kapatılarak bir Açık Hava Alış Veriş Merkezi’ne dönüştürülmesi yönünde esnafımızın bizden bir talebi olur ise belediye olarak atılması gereken adımları atarız. Her gün binlerce Trabzonlunun uğradığı Uzunsokak'ta esnafımızın iş kapasitelerini arttıracak ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilecek düzenlemeleri yapmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Kültür ve turizm şehri Trabzon'u daha cazip haline getirebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler