Uzungöl'e Turizm bürosu kuruldu

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Uzungöl Turizm Danışma Bürosu'nda, hem İngilizce hem de Arapça cevap verebilecek personel istihdam edileceğini, böylece gelen misafirlerin her türlü şikayet ve isteklerini kendilerine iletebileceğini söyledi.Çaykara ilçesin

Uzungöl'e Turizm bürosu kuruldu

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Uzungöl Turizm Danışma Bürosu'nda, hem İngilizce hem de Arapça cevap verebilecek personel istihdam edileceğini, böylece gelen misafirlerin her türlü şikayet ve isteklerini kendilerine iletebileceğini söyledi.

Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesindeki Turizm Danışma Bürosu'nun açılışına Vali Kızılcık'ın yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün , kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Kızılcık, yaptığı konuşmada, Doğu Karadeniz bölgesinin, Trabzon'un, özellikle de Uzungöl'ün turizm potansiyelinin geliştirilmesi, gelen misafirlerin memnuniyetinin en üst noktaya çıkarılması anlamında yapılan çalışmalardan birinin de Uzungöl Turizm Danışma Bürosu olduğunu söyledi.

Vali Kızılcık ve beraberindekiler, açılışın ardından beldedeki bir otelde düzenlenen turizm değerlendirme toplantısına katıldı.

Vali Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, Hakkari'de 8 askerin şehit edildiği terör saldırısına değinerek, "Bu ülkenin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu gibi terör eylemleriyle yılmayacağını, tam aksine ilelebet payidar kalacağını belirtmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti uğruna hayatlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, vatandaşlarımıza ve milletimize sabır diliyorum" dedi.

Bölgenin özellikle alternatif turizm anlamında çok önemli bir merkez haline gelmeye başladığına dikkati çeken Vali Kızılcık, "Biz de gelen misafirlerin memnuniyetini artırmak için hizmet ortamını, bölgedeki sosyal faaliyetleri artırmak için uğraşıyoruz. Gelen misafirlerimizin kendilerini evde, rahat hissetmeleri için onlara hizmet sunan personelimizi ve hizmet kalitemizi artırmak zorundayız" diye konuştu.

Gelen turiste paralel olarak taleplerin de arttığını ifade eden Vali Kızılcık, "Bunlardan biri de gelen misafirlerimiz kendi dillerinde, anlayabilecekleri dilde hizmet sunulmasını arzu ediyor. Bugün açılan Turizm Danışma Bürosu da bu taleplere cevap verebilecek mahiyettedir. Hem İngilizce hem de Arapça cevap verebilecek personel istihdamıyla donatılacak ve böylece gelen misafirlerimiz her türlü şikayet ve isteklerini bizlere iletebilecek. Bu bizim hizmet kalitemizi daha da artırabilmemiz için çok önemli bir mekanizmadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler