Uzungöl'e düşen araçtan 1 ceset...

Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saat 16.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Uzungöl kenarındaki yolda ilerlemekte olan 34 DH 3833 plakalı minibüs dereye yuvarlandı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine jandarma ekipleri ile çevredeki turistik

Uzungöl'e düşen araçtan 1 ceset...

Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saat 16.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Uzungöl kenarındaki yolda ilerlemekte olan 34 DH 3833 plakalı minibüs dereye yuvarlandı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine jandarma ekipleri ile çevredeki turistik tesislerde bulunan görevliler minibüsü sudan çıkarmak için girişimlerde bulundu.

Ancak çabalar sonuçsuz kalınca bölgeye İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Kısa sürede İl Afet Acil Durum Müdürü Uğur Serencam yönetimindeki ekipler bölgeye ulaşırken, Uzungöl Belediyesi’ne ait iş makinesi yardımı ile yapılan çalışmalar neticesinde minibüs gölden çıkartıldı.

Araç içinde 70 yaşlarında İsmail Kılıç isimli şahsın da cesedine ulaşılırken, bir başka kişinin de olabileceği şüphesi ile dalgıçlar çalışmalarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler