Uzungöl'de kar raftingi

 Trabzon’un Uzungöl beldesindeki vatandaşlar derelerde rafting yapılan botlarla, yüksek tepelerden kayarak kar raftingi yapmanın keyfini çıkartıyor.  Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl Beldesi’nde vatandaşlar kar

Uzungöl'de kar raftingi

 Trabzon’un Uzungöl beldesindeki vatandaşlar derelerde rafting yapılan botlarla, yüksek tepelerden kayarak kar raftingi yapmanın keyfini çıkartıyor. 

 
Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl Beldesi’nde vatandaşlar karla kaplı yüksek tepelere çıkarak, rafting botlarıyla kayıyorlar.
 
Türkiye’nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl’de şiddetli soğuklar ve kar yağışı vatandaşlar tarafından eğlenceli bir hale getirildi. Yaz mevsimlerinde derelerde rafting yapılan botlar ile karda kaymaya çalışan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturuyor.
 
"3 KEZ AYAĞINI KIRDI AMA VAZGEÇMİYOR"
 
Karda rafting yaptığı için 3 kez ayağı kırılan Orhan İnan, 50 yaşında olduğunu ve herkesin bu sporu yapabileceğini söyledi. İnan, bu sporu herkesin yapabileceğine inandığını belirterek, “Yazın yamaç paraşütleri ve birçok dalda sporlar yapıyoruz. Biz herkese örnek olmak istiyoruz. Bu iş için yaş gerekmiyor” dedi.
 
Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu ise, Uzungöl’ün dünyaca ünlü marka bir yer olduğunu ifade ederek “Uzungöl dünyaca marka olmuş bir yerdir. Bunu söylemekten gurur duyuyoruz.
 
Yeryüzünün cenneti Uzungöl'dür. Uzungöl’deki turizmi 365 güne yaymak istiyoruz. Uzungöl’de yazın su sporları yapıyoruz, kışın ise karda rafting ve snowboard sporlarına başladık. Yakında şenlik yaparak insanlarımızı buraya davet edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler