Uzungöl'de kar festivali düzenlenecek

Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden Uzungöl, 28 Şubat-01 Mart tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan, ‘Karadeniz Kar Festivali’ne hazırlanıyor.İstanbul Trabzon Federasyonunun destekleriyle düzenlenecek olan ve 2

Uzungöl'de kar festivali düzenlenecek

Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden Uzungöl, 28 Şubat-01 Mart tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan, ‘Karadeniz Kar Festivali’ne hazırlanıyor.

İstanbul Trabzon Federasyonunun destekleriyle düzenlenecek olan ve 2 gün sürecek Kar festivalinde çeşitli spor aktiviteler yapılacak. Sunuculuğunu Cansel Parsadan'ın yapacağı festivalde, yöre sanatçılarından, Onay Şahin, Nuray Aksoy, Zeynep Birinci, Kerim Aydın, Cimili İbo, Yılmaz Kasapoğlu, Burçak Güneş, İhsan Eş, Filiz Yıldırım, Erol Akyüz ve Ecinos’un söyleyecekleri türkülerle katılımcılar Uzungöl’ün doyumsuz güzelliği ile birlikte bir kış şenliği geçirecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel