Uzungöl'de Helikopter Turu zevki!

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'e gelen yerli ve yabancı turistler, helikopter turu sayesinde doğa harikasını havadan da görme fırsatını yakalayacak. Uzungöl'de otel işletmeciliği yapan İnan Kardeşler şirketinin organiza

Uzungöl'de Helikopter Turu zevki!

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'e gelen yerli ve yabancı turistler, helikopter turu sayesinde doğa harikasını havadan da görme fırsatını yakalayacak.

Uzungöl'de otel işletmeciliği yapan İnan Kardeşler şirketinin organizasyonuyla beldeye getirilen 5 yolcu kapasiteli helikopter, turlarına başladı. Belde merkezindeki pistten havalanan helikopter, yolcularına Uzungöl'ü havadan gösterdikten sonra civardaki yaylaların üzerinde tur atıp Uzungöl'e dönüyor. Helikopter turunun fiyatının kişi başı dakikası 6 avro olduğunu belirten işletmeci Mehmet İnan, "Beldede hizmetleri farklılaştırmak, alternatif arayan ziyaretçilere yeni fırsatlar sunmak için helikopter turlarını başlattık. Yöremiz, doğal yapısıyla sadece Doğu Karadeniz'in değil Türkiye'nin de önemli turizm merkezlerinden biri. Bu güzelliklerin havadan da görülebilmesi için böyle bir fikir aklımıza geldi. Uzungöl gökyüzünden çok güzel ve farklı görünüyor. Bir çok alternatif turumuz var. 7 dakikalık kısa programda Uzungöl'ün üzerinde uçma ve fotoğraf çekme imkanını sunuyoruz. Yayla gezisini de kapsayan geniş turumuz da var. Ayrıca yaylada 1 saat konaklamalı turumuzu da müşterilerimizin seçimine sunuyoruz. Kısa turda kişi başı 100 lira alıyoruz, diğer turlarımızda ise fiyatı dakika başına 6 avro olarak belirledik" dedi.

Helikopter pilotu Zafer Yılmaz ise, Uzungöl'e turizm konusunda katkıda bulunabilmek amacıyla geldiklerini belirterek, "Kış aylarında kayak faaliyeti için Uzungöl ve Ayder Yaylası'nda bulunduk. Yaz aylarıyla birlikte buranın doğal güzelliklerini, yayla bölgelerini yöreye gelen turistlere göstermek, tanıtmak amacıyla Uzungöl'de kalacağız ve yaz boyu hizmet vereceğiz. Çeşitli paket turlarla yörenin güzelliğini havadan görmek isteyenlere seçenek sunuyoruz" diye konuştu..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler