Uzungölde deniz bisikleti keyfi

  Doğu Karadeniz Bölgesi ve Trabzon'un en önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl'de yerli ve yabancı turistler deniz bisikleti keyfi yaşıyor. Deniz seviyesinden 1090 metre yükseklikteki Uzungöl, her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Uzungölde deniz bisikleti keyfi

 

 

Doğu Karadeniz Bölgesi ve Trabzon'un en önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl'de yerli ve yabancı turistler deniz bisikleti keyfi yaşıyor.

 

Deniz seviyesinden 1090 metre yükseklikteki Uzungöl, her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Doğu Karadeniz'e gelen turistlerin büyük çoğunluğu dik yamaçları, muhteşem orman örtüsü, temiz havası, dere ve gölüyle doğa harikası beldeyi ziyaret etmeden dönmüyor.

 

Yabancı turistlerin yaklaşık yüzde 90'ını Araplar'ın oluşturduğu Uzungöl ziyaretçilerine farklı turizm aktiviteleri de sunuyor. Doğa tutkunları Uzungöl ve çevresindeki Yaylaönü, Şekersu ve Demirkapı yaylalarında safari ve tracking yaparken, isteyen göl üzerinde yunus şeklindeki deniz bisikletleri ile gezme ve hoşça vakit geçirme imkanı buluyor. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren deniz bisikletleri göl üzerinde rengarenk bir görüntü oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler