Uzungöl yine gözde

Türkiye’nin ve Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden Uzungöl’de de şubat ayı sonunda kar festivali gerçekleştirilecek.Bu yıl ilki 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılacak "Karadeniz Kar Festivali", İstanbul Trabzon Federasyonu tarafınd

Uzungöl yine gözde

Türkiye’nin ve Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden Uzungöl’de de şubat ayı sonunda kar festivali gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilki 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılacak "Karadeniz Kar Festivali", İstanbul Trabzon Federasyonu tarafından düzenlenecek ve festivalde çeşitli etkinliklerin yanı sıra yöresel sanatçılar da konser verecek.

Festivalin, Uzungöl’ün tanıtımına önemli katkı sağlayacağı, bölgenin zengin doğa ve kültür turizminin yanı sıra, kış turizmi faaliyetlerinin tanıtılması için fırsat olacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel