Uzungöl Çözüm arıyor

Türkiye’nin ve Bölgemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl’ün yılan hikayesine dönen imar planına çözüm aramak için bir süre önce etaplar halinde çalışmalar başlatan çaykara belediyesinin Uzungöl-Gölbaşı mevkii’nde başlattığı 1.Etap çalışması tamamlanarak

Uzungöl Çözüm arıyor
Türkiye’nin ve Bölgemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl’ün yılan hikayesine dönen imar planına çözüm aramak için bir süre önce etaplar halinde çalışmalar başlatan çaykara belediyesinin Uzungöl-Gölbaşı mevkii’nde başlattığı 1.Etap çalışması tamamlanarak askıya çıkartıldı. 
 
Uzungöl’ün imar çalışmaları kapsamına uygun olarak 3194 sayılı imar kanununun 18. maddesine göre bir süre önce başlatılan arsa ve arazi düzenlemesine ilişkin imar uygulaması Çaykara Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. 1. Etap olarak Gölbaşı Mevkii"nde başlatılan 18. Uygulaması kapsamında 296 adet parsel düzenlemesi yapılarak ortaya çıkan plan 27/04/2015 tarihinden itibaren 1 aylık süre ile Çaykara Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde askıya çıkartıldı. 
 
Çaykara Belediyesine askıya asılan Uzungöl-Gölbaşı mevkii"ndaki 18. madde uygulaması haritaları vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle takip edilmeye başlandı. 
 
Söz konusu bölgede arazileri bulunan vatandaşlar, imar yasasının 18. maddesine göre yapılan uygulamayı merakla bekliyordu. Uzungöl’de bugüne kadar bölgede faaliyet gösteren iş yerleri ise ruhsatsız çalışıyorlardı. Haritanın bir ay süreyle askıda kalmasından sonra itirazlar değerlendirilecek, parselasyon planlarının kesinleşmesinin ardından tescil işlemleri tamamlanarak hak sahiplerine yeni tapuları verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler