Uzman Çavuş'a sevgili bıçağı

Trabzon’un Çömlekçi semtinde bir otelde çalışan yabancı uyruklu sevgilisini müşteri ile bir odadan çıktığını gören A.Ö çılgına dönerek sevgilisi ile odadan çıkan Y.Ç’yi bıçak ile yaraladı.Olay dün gece geç saatlerde meydana geldi. Çömlekçi’de bir otelde p

Uzman Çavuş'a sevgili bıçağı

Trabzon’un Çömlekçi semtinde bir otelde çalışan yabancı uyruklu sevgilisini müşteri ile bir odadan çıktığını gören A.Ö çılgına dönerek sevgilisi ile odadan çıkan Y.Ç’yi bıçak ile yaraladı.

Olay dün gece geç saatlerde meydana geldi. Çömlekçi’de bir otelde para karşılığı fuhuş yapan kadın ile gönül ilişkisi olan A.Ö sevdiği kadını görmek için otele gittiği sırada sevgilisinin odadan başka bir erkek ile çıktığını fark etti. Cebinden çıkardığı bıçağı Sevgilisiyle aynı odadan çıkan Y.Ç isimli şahsa saplayan A.Ö daha sonra olay yerinden kaçtı.

Bıçakla çeşitli yerlerinden yara alan Y.Ç kendi imkânlarıyla birlikte özel bir hastanenin acil servisinde tedavi altına alınırken polise vermiş olduğu ifade de kendi kendini yaraladığını söyleyerek olayı kapatmak istese de olayın görgü tanığı A.S 155 telefonunu arayarak durumu bildirdi.

Yaralanan Y.Ç’nin olayı gizlemesinin nedeni ise ortaya çıktı. Y.Ç Jandarma genel Komutanlığında görevli Uzman Çavuş olduğu belirlendi.

Taksim polis merkezine intikal eden olayın ardından polis ekipleri inceleme başlattı.

Haber61.Net haberidir kaynak gösterilmeden kullanılamaz 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler