Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Samsun’un İlkadım ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik teknik ve fiziki takip başlattı. İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi merkezli yürütülen çalışmalarda, uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen bir şüpheli, beraberindeki 35 adet uyuşturucu hap ve 110 adet sentetik ecza ile yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon mahalle mahalle genişledi

Soruşturmayı derinleştiren uyuşturucu polisi, ilk şüpheliyle irtibatlı olduğu belirlenen diğer şahısların adreslerine de baskın düzenledi. Çatalarmut Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda bir kişi 221 adet uyuşturucu hapla, Fevziçakmak Mahallesi’nde ise bir başka şahıs sentetik ecza haplarıyla birlikte ele geçirildi.

3 kişi hakim karşısına çıkıyor

Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonlar neticesinde yakalanan G.A., S.B. ve E.K. isimli şüpheliler emniyete götürüldü. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla işlemleri tamamlanan 3 zanlı, bugün sabah saatlerinde Samsun Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.