Uyuşturucu neresinden çıktı! Trabzon'a gelirken...

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından teknik takibe takılarak ve yapılan üst aramasında 282 adet Extacy hapı, iç çamaşırı içerisinde gizlemiş olarak suçüstü yakalanan Ömer A. tutuklu yargılandığ

Uyuşturucu neresinden çıktı! Trabzon'a gelirken...

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından teknik takibe takılarak ve yapılan üst aramasında 282 adet Extacy hapı, iç çamaşırı içerisinde gizlemiş olarak suçüstü yakalanan Ömer A. tutuklu yargılandığı Erzurum Ağır Ceza Mahkemesinde 5 yıl hapis, 4 bin TL adli para cezansa çarptırıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği tarafından dinlemeye takılan uyuşturucu tacirleri hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede uyuşturucu satıcısı ile kurye arasında geçen ilginç konuşmalarına yer verildi.

Ö.A: “Beşiktaş formasından bana ayarla”
A.T.:,”Hiç problem yok”
Ö.A.: “Siyah-Beyaz forma, aynısı olacak”
A.T:,”Tamam, tamam”
Ö.A.:,”11 takım olsun”

İÇ ÇAMAŞIRININ İÇERESİNDE 282 EXTACY HAP

İstanbul’dan Trabzon’a 282 adet “extacy” hapı götürürken Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği tarafından teknik takibe takılarak suçüstü yakalanan Sivas Kangal nüfusuna kayıtlı Ömer A. (35), çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından “‘uyuşturucu ticareti’ yapmak suçundan tutuklandı. Ömer A. hakkında Ağır Ceza Mahkemesinde 10-15 yıl arası değişen hapis cezası istemi ile dava açıldı.

Erzurum Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Ömer A. karar duruşmasında suçlamaları kabul etmedi. Ömer A, ”İşsiz olduğum için Trabzon’da yeni iş başı yaptığım otel de A.T. beni telefonla arayarak bir emanetin olduğunu ve bu emaneti Trabzon’a götürmemi söyledi. Ben de İstanbul’dan alıp getirdiğim bu paket içerisinde uyuşturucu olmadığını bilmiyordum, suçsuzum” dedi.

5 YIL HAPİS, 4 BİN TL ADLİ PARA CEZASI

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Ömer A. Hakkında “‘uyuşturucu ticareti’ yapmak suçundan 5 yıl hapis, 4 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Mahkeme heyeti, tutuklu Ömer A.,’ya verilen ceza hükmü ile birlikte cezaevinde yattığı süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel