Uyanık memurlara amir baskısı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bölgeye çok sayıda yerli ve yabancı turist akın etmeye başladı. Bu turistler bölgeyi iyi gezerek göre bilmek için çeşitli işletmelerden araç kiralıyorlar. Yaz aylarında Trabzon'a akın eden tu

Uyanık memurlara amir baskısı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bölgeye çok sayıda yerli ve yabancı turist akın etmeye başladı. Bu turistler bölgeyi iyi gezerek göre bilmek için çeşitli işletmelerden araç kiralıyorlar. Yaz aylarında Trabzon'a akın eden turistlerin sayısı fazla olunca oto kiralama firmalarında araç kalmıyor.

Bu durumu kara çevirmek isteyen bazı devlet memurları kendilerine ait araçları bölgeye gelen turistlere kiraladıkları gerekçesiyle haklarında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Trabzon Emniyetinde görevli bazı polis memurlarının da bu yöntemi uygulayarak araç kiraladıkları öğrenilirken İl emniyet müdürlüğü bu polisleri tespit ederek haklarında işlem yapmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel