Utanma nasıl bir duygu?

Haber61/Haber Servisi Vakıflar Bölge Müdürlüğünden istifa ederek AK Parti Trabzon’dan Milletvekili aday adayı olan Mazhar Yıldırımhan bugün sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajın içeriğinde kime yazıldığı belirtilmezken iddiaya göre AK Parti

Utanma nasıl bir duygu?
Haber61/Haber Servisi
 
Vakıflar Bölge Müdürlüğünden istifa ederek AK Parti Trabzon’dan Milletvekili aday adayı olan Mazhar Yıldırımhan bugün sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajın içeriğinde kime yazıldığı belirtilmezken iddiaya göre AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığına resmen başvuran eski bakanlardan Eyüp Aşık’ın olabileceği kulislerde konuşuluyor.
 
Mesajda aynen şu ifadeler yer aldı:
 
UTANMA ACABA NASIL BİR DUYGUDUR
Hayatta bazı değerler önemlidir. İnsan olanın bazı ilkeleri olmalıdır. Utanma diye insana bahşedilmiş büyük bir nimet var. Bu nimetten mahrum kalanların insanlıkları bile tartışmalıdır.
28 şubat sürecinde bu milletin degerlerini aşağılayanlar, bu millete zulmedenler şimdi zulmettikleri bu insanların vekaletini talep etme pişkinliğini gösterebiliyor. AK parti 28 şubat artıklarının sızacağı ve kullanacağı bir parti değildir. 28 şubatçıların ve paralel çetelerin kuşatmasına bu taban asla müsaade etmeyecektir. Akıtılan gözyaşları ve çekilen çilelerin bu yüzsüzlerin ayaklarının altına alınmasına müsaade edilmeyecektir.
mazhar.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel