Ustanın ardından ne dedi?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi ümrükçüoğlu TGC’nin ödül törenine katıldı. Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada Ahmet Kayacık hakkında fikirlerini dile getirdi. Gümrükçüoğlu, “Sizlerin huzurunuzda da söylemek isterim ki rahmetli Ahmet Kayacık’ı çok

Ustanın ardından ne dedi?
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi ümrükçüoğlu TGC’nin ödül törenine katıldı.
 
Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada Ahmet Kayacık hakkında fikirlerini dile getirdi. Gümrükçüoğlu, “Sizlerin huzurunuzda da söylemek isterim ki rahmetli Ahmet Kayacık’ı çok seviyordum. Allah onun mekanını cennet etsin,  rahmet etsin, kabri nur dolsun.
 
Ben onu üç özelliğiyle tanıdım. Birincisi sanatçı yönüyle. Yaptığı sergilerden ne kadar güzel fotoğraflarından dağın, yaylanın, denizin ve yeşilin her türlü tablosunu o fotoğraf sanatıyla bizlere iletilmesini temin etmesi vesilesiyle tanıdım.
 
Süreç içerisinde rahmetli Ahmet Kayacık’ın pırlanta gibi bir yüreği olduğunu gördüm. Büyük bir insan sevgisi taşıyordu. Hatta ‘şu insanlara şu yapılabilseydi belki hayatlarını kaybetmezlerdi’ dediği çok zaman olmuştu. Bir küçük kedi yavrusuna bile  ‘şu tedbiri alsaydık o da yaşardı’ dediği olmuştur. Öyle bir pırıl pırıl yüreğe sahipti. Bir de çok dikkatimi çeken bir özelliği vardı. Tam bir özgürlük aşığıydı. Basından, yayından ve bütün temel insan haklarından bu üç özelliğini hiç unutmayacağım. Hastalığı süresince çocuklarının ve eşi hanımefendinin fedakarlıklarını huzurunuzda hatırladığımı tekrar ifade etmek isterim. B u vesileyle bugüne kadar hayatlarını kaybetmiş olan bütün meslektaşlarının hepsini rahmetle anıyorum” ifadelerini kulandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler