Usta’dan olay açıklamalar

Haber61/Haber ServisiTFF eski yöneticisi ve Trabzonspor Kulübü Başkan adayı İbrahim Usta, TFF’yi Milli takım üzerinden hedef aldı.Milli takımın 3 maçta 1 puanla grubunda dibe çökmesine İbrahim Usta, “Türk futbolunda adalet sağlanmadan başarı sağlanamaz. T

Usta’dan olay açıklamalar

Haber61/Haber Servisi

TFF eski yöneticisi ve Trabzonspor Kulübü Başkan adayı İbrahim Usta, TFF’yi Milli takım üzerinden hedef aldı.

Milli takımın 3 maçta 1 puanla grubunda dibe çökmesine İbrahim Usta, “Türk futbolunda adalet sağlanmadan başarı sağlanamaz. TFF’nin başında şikeden kupası alınmış bir takımın eski Başkanı var, yine şikenin iki numaralı ismi Göksel Gümüşdağ TFF’yi çekip çeviren isim olmuş. Bunların yanına bir de şikenin bir numaralı ismi Aziz Yıldırım’ı koy etti üç. Bu isimler Türkiye’de futbolda söz sahibi isimler. Böyle bir milli takım için hangi oyuncu oynar, hangi şans sana döner? Türkiye’de adalet sağlanmadan futbolda başarı gelmez. Önce Trabzonspor’un şampiyonluğunu tescil edecekler sonra başarı için yola çıkacaklar” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel