Üst katı çöktü alt katında oynadılar!

Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanı inşaatına ara verilerken, bir düğün salonu, bir kapalı halı saha ve bazı iş yerlerinin çatıları çöktü. Kar yağışı nedeniyle bazı çam ağaçları araçların üzerine devrilirken, elektrik tellerin

Üst katı çöktü alt katında oynadılar!

Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanı inşaatına ara verilerken, bir düğün salonu, bir kapalı halı saha ve bazı iş yerlerinin çatıları çöktü. Kar yağışı nedeniyle bazı çam ağaçları araçların üzerine devrilirken, elektrik tellerinde ise kopmalar yaşandı.

Bölgede 4 gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken, Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanın da inşaat çalışmalarına ara verildi.

Proje Müdürü Ömer Işık, yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle havalimanı projesinde inşaat çalışmalarının durdurulduğunu söyledi.

Can ve mal güvenliğini korumak amacıyla dün inşaat çalışmalarına ara verilen havalimanı inşaatının ilerleyen günlerde yeniden devam edeceğini söyleyen Işık, "Kar yağışı bölgemizde etkisini sürdürdüğü için ve buna bağlı olarak buzlanmanın da artmasıyla havalimanı inşaatındaki çalışmalara ara vermek zorunda kaldık. Hava şartlarının yeniden normale dönmesiyle projenin yapımına tekrar başlanılacaktır" dedi.

Çatılar çöktü, ağaçlar devrildi, elektrik telleri koptu
Ordu'da 4 iş yerinin çatısı, kar birikintisi nedeniyle çöktü.

ÜST KATI YIKILAN BİNANIN ALT KATINDA OKEY OYNADILAR!

Şirinevler Mahallesi'ndeki düğün salonunu, Karapınar Mahallesi'ndeki halı saha, Şahincili ve Karşıyaka Mahallelerinde tek katlı bir iş yerlerinin çatısı biriken karın ağırlığını taşıyamayarak çöktü. Olay sırasında düğün salonu ve halı sahada kimsenin bulunmaması faciayı önlerken, her iki yerde yaklaşık 150 bin liralık hasar meydana geldiği belirtildi.

Vatandaşların üst katı yıkılan binanın altında kağıt ve okey oynamaya devam etmesi görenlere şaşkınlık yaşattı.

Öte yandan karın ağırlığını taşıyamayan bazı çam ağaçları park halindeki araçların üzerine devrilirken, bazı mahallelerde ise elektrik telleri koptu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler