Ünlü tiyatrocudan Trabzon yorumu

''Teyo Emmi''olarak tanınan ünlü tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, “ Bayburtlular gecesine katılmak için Trabzon’a geldiKTÜ Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan geceye katılmak için Trabzon’a gelen ünlü tiyatrocu  Cemal Seval  Trabzon Gazipaşa mahall

Ünlü tiyatrocudan Trabzon yorumu

''Teyo Emmi''olarak tanınan ünlü tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, “ Bayburtlular gecesine katılmak için Trabzon’a geldi

KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan geceye katılmak için Trabzon’a gelen ünlü tiyatrocu  Cemal Seval  Trabzon Gazipaşa mahallesinde bulunan  Cadde karaca mağazasının da açılışını yaptı

500.20120218170228.jpg

Haber61'e özel açıklamalar yapan Teyyo Pehlivan tiplemisiyle şöhreti yakalayan ünlü Tiyatro sanatcısı Cemal Seval haber61 net aracılığıyla Trabzonrlulara seslendi.Teyyo Pehlivan tiplemesiylle izleyenleri kahkaya boğan Tiyatro sanatcısı Seval Trabzon’u çok sevdiğini belirterek” Daha önce bird kaz kez daha Trabzon’a gelmiştim.Trabzon Türkiye için çok önemli bir kent. Turizm,de sahnatta resimde tiyatroda ,politikada Trabzon’a ihtiyacımız var.

500_1.20120218170304.jpg

Ben bir Türkiye aşığığıyım başka bir türkiye yok.Ben yaptığım tiplemelerle insanların dikkatlerini üzerime çekerek elimden geldiğince verdiğim mesajlarla Bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunuyorum.Bu mesajı veriyorum.Benim için Türkiye'nin her kenti aydıdır.Ama Trabzon’a da sevgim farklıdır.Bu akşam Bayburtlular yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin gecesinde sahne alacağım.Tüm herkesi bekliyorum “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel