Ünlü sanatçı Of'ta çay topladı

Sanatçı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye' derneğinin 15'inci anaokulu, Trabzon'un Of İlçesi'ne bağlı Pınaraltı Köyü'nde düzenlenen törenle açıldı.Ünlü sanatçı açılış sırasındaki konuşmasında şunları söyledi; "Hoş bulduk dem

Ünlü sanatçı Of'ta çay topladı

Sanatçı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye' derneğinin 15'inci anaokulu, Trabzon'un Of İlçesi'ne bağlı Pınaraltı Köyü'nde düzenlenen törenle açıldı.

Ünlü sanatçı açılış sırasındaki konuşmasında şunları söyledi; "Hoş bulduk demiyorum, nedense kendimi misafir olarak kabul etmiyorum. Burada ev sahibiyim. Şimdi de Of'ta anaokulunu açıyoruz. Ülkemizin bu kadar hassas, bu kadar zor bir dönemden geçtiği bir döneme denk gelmesi mutlaka bu açılışı daha da bir anlamlı kılıyor. Okul öncesi eğitim hayatımızda çok önemli..."

"Bu araştırmalarla da kanıtlanıyor. Anaokulumuzu size emanet ediyorum. Okulumuza iyi bakın. Çocuk sevenin sırtı yere gelmez. Sanatçı arkadaşımız Demet Akalın da anaokulumuzun parkını yaparak destek oldu. Ülkemizin bu zor günleri için hepimiz kolaylıklar dileyelim. İyi günler, aydınlık günler ülkemizin olsun."

Köy halkıyla birlikte çay bahçelerini gezen Ergen, çay da topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel