Ulusoy ameliyat oldu

Trabzonlu iş adamı Haluk Ulusoy, 2 gün önce ameliyat oldu.Haber61/haber servisiYaklaşık 7.5 yıl Futbol Federasyonu'nda başkanlık yaptıktan sonra 2004 Temmuz ayında başkanlıktan ayrılan iş adamı Haluk Ulusoy, korkuttu.  Geçtiğimiz günlerde aşırı sancı sonr

Ulusoy ameliyat oldu

Trabzonlu iş adamı Haluk Ulusoy, 2 gün önce ameliyat oldu.

Haber61/haber servisi

Yaklaşık 7.5 yıl Futbol Federasyonu'nda başkanlık yaptıktan sonra 2004 Temmuz ayında başkanlıktan ayrılan iş adamı Haluk Ulusoy, korkuttu.

  Geçtiğimiz günlerde aşırı sancı sonrası Memorial Hastanesi’ne kaldırılan Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ulusoy Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Trabzonlu Haluk Ulusoy, bel fıtığı teşhisiyle operasyona alındı. Başarılı bir ameliyat sonrası doktor kontrolünde istirahate alınan Haluk Ulusoy’a ulaşıp geçmiş olsun dileyenlerle telefonla dahi görüştürülmüyor. İş adamı Ulusoy’un aldığı ilaçlar nedeniyle birkaç gün daha kendine gelene kadar görüştürülmeyeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel