Uluslararası Karadeniz Günü!

"Uluslararası Karadeniz Günü", T. C. Çevre ve Orman Bakanlığı ve Karadeniz'in Kirliliğe Karşı Korunması Komisyonu Daimi Sekreteryası işbirliği ile ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) ve onun Parlamenter Asamblesi KEİPA gibi ilgili uluslararası ku

Uluslararası Karadeniz Günü!

"Uluslararası Karadeniz Günü", T. C. Çevre ve Orman Bakanlığı ve Karadeniz'in Kirliliğe Karşı Korunması Komisyonu Daimi Sekreteryası işbirliği ile ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) ve onun Parlamenter Asamblesi KEİPA gibi ilgili uluslararası kuruluşların ve Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (KASTOB), Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) gibi sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kutlanacak, altı Karadeniz ülkesinden birer kişiye 'KARADENİZ ÇEVRE ÖDÜLLERİ' verilecek, 6 Karadeniz ülkesinde ilköğretim çağındaki çocukların ve onların öğretmenlerinin kendi dillerinde yararlanacağı görsel ve eğlendirici materyali de içeren Karadeniz Eğitim Seti'nin Basın Lansmanı gerçekleştirilecektir.

Ayrıca petrol kirliliği ve Macaristandaki kimyasal kazanın etkilerinin de tartışılacağı Karadeniz'in sorunları ile ilgili 8 ayrı panel de düzenlenmiştir. Çeşitli sergi ve gösterilerin de yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel