Ülküocağı Turan’a emanet

Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Murat Özsoy'un yerine atanan Kavakmeydan Ülkü Ocakları Başkanlığına Ali Ekber Turan; "Böyle mübarek üç aylarda, bu kutlu ve mukaddes davanın temsil noktasında bulunmanın verdiği haz ve sorumluluk bilinciyle görevimiz

Ülküocağı Turan’a emanet

Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Murat Özsoy'un yerine atanan Kavakmeydan Ülkü Ocakları Başkanlığına Ali Ekber Turan; "Böyle mübarek üç aylarda, bu kutlu ve mukaddes davanın temsil noktasında bulunmanın verdiği haz ve sorumluluk bilinciyle görevimize başlıyoruz.

Yönetici kardeşlerimiz ve dava arkadaşlarımızla aldığımız bayrağı en ileri noktalara taşımaya çalışacağımızdan, yalnızca ALLAH (c.c.) rızası güdeceğimizden, şehitlerimize, bu dava uğruna çileler çekmiş büyüklerimize ve Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş'e layık birer nefer olmak için var gücümüzle mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizlerden önce görevde bulunmuş olan herkesi, bu ocaktan yetişmiş tüm değerleri Kavakmeydan'ın emin ellerde olduğundan haberdar ediyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel