Ülkücüler iftarda buluştu

Kavakmeydan Ülkü Ocakları’nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği önceki akşam yoğun katılımla ocak binasında yapıldı. Ocak eski başkanları ve mensupları hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşarken, yemek duasının ardından kısa bir konuşma yapan Kav

Ülkücüler iftarda buluştu

Kavakmeydan Ülkü Ocakları’nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği önceki akşam yoğun katılımla ocak binasında yapıldı. Ocak eski başkanları ve mensupları hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşarken, yemek duasının ardından kısa bir konuşma yapan Kavakmeydan Ülkü Ocağı Başkanı Murat Yiğit  11 ayın sultanı ramazanın son günlerinin yaşandığını belirterek, “başı rahmet,ortası mağrifet ve sonu günahlardan kurtuluş olan,11 ayın sultanı,gönüllerin huzuru mübarek ramazan ayının son kısmı yani günahlardan kurtuluş kısmını idrak ettiğimiz şu günlerde  sizleri burada görmekten mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoşgeldiniz” dedi.

Yiğit “Ülkü ocaklılar olarak bu günde 12 ağustos 1979 yılında ramazan ayının ortasında kahpe bir pusuda şehit olan Bingöl’ün MHP’li Belediye Başkanı Hikmet Tekin’i yine bu ayda orucunu açamadan şehit edilen Kayseri’li Fevzi Köseaydın’ı ve tüm ülkücü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum,mekanları cennet olsun” diyerek günün bir diğer önemini belirtti. Ocak Başkanı Yiğit, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiyemiz üzerine oynanan oyunlara ülkücülerden ve Türk milliyetçilerinden başka dur diyecek yoktur. Bu sebeple bizler her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu akşam ki iftar yemeğimizde bu birlik ve beraberliği görmüş bulunuyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum, Allaha emanet olunuz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel