Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Giresun'da

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, "Biz kendimizi hamal olarak görüyoruz, amele olarak görüyoruz" dedi.Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Giresun Güney Çevre Yolu Projesi güzergahlarını incelemek üzere bugün Giresun'a geldi. Giresun Valisi

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Giresun'da

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, "Biz kendimizi hamal olarak görüyoruz, amele olarak görüyoruz" dedi.

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Giresun Güney Çevre Yolu Projesi güzergahlarını incelemek üzere bugün Giresun'a geldi. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ile Giresun Mimarlar Odası Başkanı Serdar Demirkan'ın eşlik ettiği Soluk, projenin startını 28 Aralık itibarı ile verdiklerini söyledi.
 
İnceleme esnasında projenin aşamalarından bahseden Soluk, "Biz kendimizi hamal olarak görüyoruz Ulaştırma Bakanlığı olarak, amele olarak görüyoruz. Biz bir defa çarığımızı giyelim, vadileri dolanalım, zemin etütlerimizi yaptıralım, hangi tepenin topuğunu kaşırsak 'kaç ben geliyorum' diye bağırır, hangisi bağırmaz o noktaya gelelim, ondan sonra kararımızı verelim.
 
Proje önemli ve zor bir proje. Sadece Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işi bu olsa, bu projeyi 400-500 günde ortaya koyarlarsa, koyanların ben alnını öperim. Gerçek söylüyorum, kolay bir proje değil. Biz bunu yapacağız. Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda Giresun Çevre Yolu Karayolları Genel Müdürlüğü bünyemize girmiştir ve çalışmalarımız başlamıştır ama fikir verecek aşamada değildir" diye konuştu.
 
DEMİRYOLU PROJESİ
 
"Demiryolu ile ilgili etüt çalışmalarımız" devam ediyor diyen Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk,"Henüz bir noktaya varılmış değil.Ancak bölgede yöresel olarak 'oradan geçiyor, buradan geçiyor' şeklinde söylentiler olabilir.
 
1980'li yılların ilk yarısında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) çalıştığı bir projeyi böyle ısıtıp ısıtıp masaya koyuyorlar. O proje ile bizim bakanlığımızın birimlerinin uzaktan yakından ilgi ve ilişkisi yoktur. Bizim 3 adet güzergahta arayışımız devam ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel