Uğur Takaoğlu'nu kaybettik

Trabzon’un tanınmış simalarından, Stüdyo Fotofon’un sahibi Uğur Takaoğlu hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre; sağlık durumunda sorun olmayan Takaoğlu her zaman yaptığı sabah sporunda sahilde koştuktan sonra kendisini iyi hissetmeyerek eve gitti. 2 Nol

Uğur Takaoğlu'nu kaybettik

Trabzon’un tanınmış simalarından, Stüdyo Fotofon’un sahibi Uğur Takaoğlu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; sağlık durumunda sorun olmayan Takaoğlu her zaman yaptığı sabah sporunda sahilde koştuktan sonra kendisini iyi hissetmeyerek eve gitti. 2 Nolu Beşirli Mahallesi'nde Kültür Sitesi'ndeki evine girer girmez içeri yığılan 47 yaşındaki Takaoğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçiren ve yolda vefat ettiği anlaşılan Takaoğlu Trabzon'un çok sevilen simalarındandı. Takaoğlu evli ve biri kız bir erkek 2 yetişkin çocuk babası idi. Aslen Çaykaralı olan Takaoğlu'nun babası da yıllar önce 44 yaşında kalp krizinden vefat etmişti.

Uğur Takaoğlu'nun cenazesi 15 Nisan pazartesi günü İskenderpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Sülüklü Asri Mezarlığına defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel