Uçuruma yuvarlanan araçta ölü bulundu!

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan bir kişi yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Üçtaş köyü Merekgözü Yaylası'ndan Pazar günü köye dönmek için otomobili ile hareket eden 55 yaşındaki Necati Karahan’dan bir

Uçuruma yuvarlanan araçta ölü bulundu!

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan bir kişi yaşamını yitirdi.

20140527aw101222_02.jpgEdinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Üçtaş köyü Merekgözü Yaylası'ndan Pazar günü köye dönmek için otomobili ile hareket eden 55 yaşındaki Necati Karahan’dan bir daha haber alınamadı. Yayladaki komşularının sürekli telefonla aramalarına cevap vermeyen ve bugün sabahta telefonuna ulaşılamayan Karahan’ın başına bir hal geldiği şüphesiyle köy muhtarı Soner Meral başta olmak üzere köylülere haber verildi.

Yapılan aramalarda Karahan’ın kullandığı otomobili Akköy Mahallesinde yaklaşık 70 metrelik uçurumdan yuvarlanmış halde bulan köylüler, aracın içerisini kontrol ettiklerinde ise Karahan’ın otomobile sıkışmış cansız bedeni ile karşılaştı.

Güvenlik güçleri ve Cumhuriyet Savcısına haber verilmesinin ardından bölgede gerekli incelemelerin yapıldığı ve Karahan’ın kesin ölüm sebebi ile kazanın nedeninin araştırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel