Uçakta erkek çocuğa iğrenç taciz!

Almanya’da yaşayan V.M. Mersin’de oturan annesini, A.J. de Adana’da yaşayan annesini görmek için 11 Şubat’ta aynı uçağa bindi. Uçağın kalkmasından kısa süre sonra V.M., aldığı alkolün etkisiyle, yanında oturan A.J.’ye dönüp bir şeyler söyledi.A.J. söylene

Uçakta erkek çocuğa iğrenç taciz!

Almanya’da yaşayan V.M. Mersin’de oturan annesini, A.J. de Adana’da yaşayan annesini görmek için 11 Şubat’ta aynı uçağa bindi. Uçağın kalkmasından kısa süre sonra V.M., aldığı alkolün etkisiyle, yanında oturan A.J.’ye dönüp bir şeyler söyledi.

A.J. söylenenleri anlamak için baktığı sırada kadın çocuğu dudaklarından öpmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran A.J., Almanca “Ben küçüğüm, ne yapıyorsunuz?” diye tepki gösterdi. Kadın ise İngilizce “Ne yaptığımı sanıyorsun o...” dedi. Çocuğu itekleyip elinin tersi ile yüzüne tokat vurdu.

Uçak Adana Havalimanı’na inince V.M. polise teslim edildi. V.M.’ye, yolcuların huzurunu bozduğu için bin 500 TL para cezası yazıldı. Cumhuriyet savcısı ise V.M. hakkında Adana 24. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı, basit yaralama ve hakaret” suçlarından dava açtı.

V.M., “Uçağa binmeden önce bir şey yememiştim. Sadece 2 kadeh viski içmiştim. Sanırım aç olduğum için bu içki beni biraz etkilemiş. Eğer bir şey yapmışsam çok özür dilerim, ona elimle vurup vurmadığımı da hatırlamıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler