Uçaklar Trabzon'a inecek!

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı, hava ulaşımını da etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Erzurum ve Erzincan'a inemeyen uçaklar, Trabzon'a yönlendirildi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesi sonucu yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan

Uçaklar Trabzon'a inecek!

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı, hava ulaşımını da etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Erzurum ve Erzincan'a inemeyen uçaklar, Trabzon'a yönlendirildi.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesi sonucu yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı hava ulaşımında aksamalara neden oldu. Anadolujet'in Ankara- Erzurum ve İstanbul- Erzincan seferlerini yapan uçaklar, kar yağışı nedeniyle iniş yapamayınca Trabzon'a yönlendirildi. Trabzon Havalimanı'na inen uçaklardaki yolcuların hava durumuna göre otobüslerle Erzurum ve Erzincan'a gönderileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel