"Uçak düştü olay çözüldü, Akyazı'da hala..."

Trabzon’un Akyazı Mevkisi’nde bir süre önce meydana gelen çökme nedeniyle oluşan yol sıkıntısı sürüyor.Toprak kayması riski nedeniyle bölgede yol kapatılırken ulaşım Akyazı stadyum sahası içerisinden sağlanmaya başlamıştı. Ancak aradan yaklaşık bir ay geç

"Uçak düştü olay çözüldü, Akyazı'da hala..."

Trabzon’un Akyazı Mevkisi’nde bir süre önce meydana gelen çökme nedeniyle oluşan yol sıkıntısı sürüyor.

Toprak kayması riski nedeniyle bölgede yol kapatılırken ulaşım Akyazı stadyum sahası içerisinden sağlanmaya başlamıştı. Ancak aradan yaklaşık bir ay geçmesine rağmen bölgede herhangi bir ilerleme olmaması ve hala yolun açılamaması vatandaşı da çileden çıkarttı.

Özellikle bugün yolu kullanan vatandaşlar yağmur yağışı sonrasında yolun çileye dönüştüğünü belirterek “Resmen gölün içerisinden arabayla geçiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Uzun süredir bölgede trafiğin normale dönmemesi nedeniyle yetkililere sitem eden vatandaşlar “ Fransa’da uçak düştü 1 haftada olay çözüldü. Akyazı’da iki kaya parçası düştü bir aydır yolu açamadılar bir çözüm bulamadılar.” Şeklinde eleştiride bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler