“Üç tane terörist öldü bakan üzüldü”

 Hükümetin İmralı'yla müzakere başlatmasıyla birlikte terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a siyasi kimlik verilmek istenmektedir.Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NETHükümetin İmralı’yla müzakerelerine Trabzon’dan sivil toplum kuruluşlarından tepki..OCALAN’A

“Üç tane terörist öldü bakan üzüldü”

 

Hükümetin İmralı'yla müzakere başlatmasıyla birlikte terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a siyasi kimlik verilmek istenmektedir.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET

Hükümetin İmralı’yla müzakerelerine Trabzon’dan sivil toplum kuruluşlarından tepki..

OCALAN’A SİYASİ KİMLİK

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar,”Hükümetin Abdullah Ocalan’a siyasi kimlik verilmek istenmektedir. Elinde silah bulunan bir kişi muhatap alınamaz. Muhatap bölgede yaşayan sivil halktır. Hükümetin terör eylemlerini meşrulaştırma hiç doğru değildir” dedi

ÜLKENİN BİRLİĞİ BOZULACAKTIR

Türk Sağlık Sen Trabzon Şube Başkanı Mustafa Serdar,”Bir terör örgütü elebaşı ve onların iş birlikçileriyle birlikte yürütülen bu gizli müzakereleri desteklemiyoruz. Devlet olma geleneği göz önüne alınarak bu görüşmelerin derhal kesilmesi gerekmektedir. Bu görüşmelerle ülkenin birlik ve beraberliği tamamen bozulacaktır. Ülkemizde Doğu ve Güneydoğu sorunu vardır. Diğer bölgelerimizde de benzer sorunlar vardır. Ancak çözüm yolunun terör örgütü lideriyle yapılacak veya yapılmakta olan müzakerelerle değil Türkiye Cumhuriyetinin TBMM’de halkımızın da bilgisi dahilinde yapılacak görüşmelerle yaşadığımız sorunların çözülebileceğine inanıyorum” diye konuştu.

BİR TEPKİ DE ŞEHİT YAKINLARINDAN

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Karaca, “Taviz vermeden bir şeyler yapılacaksa her şeyi yaparız taviz verilerek yapılan her şeye tepkiliyiz. Üç tane terörist öldü bakan açıklama yapıyor buda bizi çok üzdü. Şehit oldu mu kimse açıklama yapmıyor bu böyle olmaz.  Bizimde kendimize göre görüşlerimiz var Adana Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği destekliyorum diyor ben karşıyım ama dernek olarak bir anket yapıyoruz bakalım derneğimizin toplu görüşü o zaman belli olacak. “dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler